ZNET Telekom Zrt. rendkívüli közleménye

2020.03.19.

Tisztelt Ügyfeleink,

A koronavírus (COVID-19) okozta válság hatalmas terhet ró minden honfitársunkra.

Ebben a nehéz időszakban, a magunk lehetőségeivel szeretnénk támogatni Ügyfeleinket az otthoni munkavégzésben, tanulásban és a megnövekedett szabadidő hasznos eltöltésében.

EZÉRT A ZNET TELEKOM ZRT. 2020.03.17-TŐL IDEIGLENESEN, MIND A 25.000 ELŐFIZETŐJÉNÉL SÁVSZÉLESSÉG EMELÉST HAJT VÉGRE:

A LETÖLTÉSI SEBESSÉGEKET A DUPLÁJÁRA,
A FELTÖLTÉSI SEBESSÉGEKET A HÁROMSZOROSÁRA EMELTÜK.

Fontos tudnia, hogy a tényleges sebességnövekedés mértéke a hálózat mindenkori kapacitásaitól függ. Ebből adódóan a felhasználók eltérő mértékű emelkedést tapasztalhatnak.

A jelenlegi emelés a díjcsomagok szerződésben foglalt garantált értékeit nem módosítja. Terveink szerint a megemelt sávszélességeket a vészhelyzet ideje alatt végig biztosítjuk.

Szeretnénk azonban megkérni kedves Ügyfeleinket az együttműködésre és a felelősségteljes használatra. A nagyobb sávszélesség csak abban az esetben tud segítséget nyújtani Önöknek, ha az internetfogyasztást nem új letöltési rekordok felállítására használják, valamint továbbra is mérsékelik a letöltéseket. (Kérjük ne most töltse le az egész internetet 8K-banJ)

Fontos tudni még, hogy vészhelyzetből adódóan jelentősen megnövekedett a mindennapi feladataink száma. A mi kollégáink is küzdenek az otthon maradt gyermekeik felügyeletével és ők is ugyanúgy aggódnak saját és családjuk egészségéért. Mindent megteszünk, hogy az új bekötések, a hibaelhárítások és minden más előfizetői igények teljesítését határidőn belül elvégezzük. Ehhez kérjük, hogy fokozott türelmükkel járuljanak hozzá és segítsék munkatársainkat.

Biztos vagyok abban, hogy bármilyen problémával is szembesülünk, egymás nehézségeit megértve és egymást támogatva hamarabb úrrá leszünk rajta!

Köszönöm:

Zuber Gyula

ZNET Telekom Zrt.

ZNET Telekom Zrt. rendkívüli közleménye

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 

 

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/