Nyugdíjas Klub Szentpéterfa - Klub umirovljenika

Civil szervezetek

Nyugdíjas Klub Szentpéterfa

2012. április 25-én, 17 alapító taggal megalakultunk. Hosszas latolgatás után jutottunk el oda, hogy fel mertük vállalni önmagunkat, hogy a község nyugdíjasait egy kis közösségbe fogjuk össze, hogy érezzük, tartozunk valahová, és részt vállaljunk a település életében. Kulturális hagyományok őrzése, társadalmi munka, előadások szervezése az igényeknek megfelelően. Klubunk nem korfüggő, bárki jöhet közénk. Még csak bontogatjuk a szárnyainkat, de reméljük az összetartozás ereje „csodákra” lesz képes, és tagjaink igénylik a klub további működését. Eddigi tevékenységeink: kirándulás – falunapi főzőverseny – egészségügyi előadás (életmódváltás) – zarándokút – látogatás a Székesegyházban stb. Jelenleg 33 tagunk van, folyamatosan várjuk új nyugdíjasainkat. Érezzük, hogy jó együtt lenni, beszélgetni, tervezgetni, utazni és tevékenykedni. Hálásak vagyunk, hogy kis falunk civil szervezetei szívesen fogadtak minket.
 

 

Klub umirovljenika

Organizirali smo se 25-og travnja 2012. godine sa 17 članova. Dugo smo razmišljali o tome kako bismo mogli sakupljati umirovljenike da bismo se primili rada u životu našeg sela. Cilj nam je da organiziramo sastanke s ciljem da bismo sačuvali naše običaje, da razgovaramo ili sudjelujemo u dobrovoljnim akcijama. Već smo organizirali i posebne programe i izlete. Veliku pažnju okrenemo i očuvanju zdravlja, zato redovito organiziramo predstave o zdravstvenoj skrbi. Vjerujemo u tome da je važno pripadati nekamo. Zahvalni smo i civilnim udrugama našeg sela da su nas primili s ljubavlju. Čekamo svakoga tko želi pripadati u našu „obitelj“.
 


Legfrissebb híreinkTovább a hírekhez...

Plébánia heti hirdetései - Visti crikve

Plébánia heti hirdetései - Visti crikve

A Plébánia Heti hirdetései - 2018. június 17-24. - Szentmisék rendje a héten:...

Tovább olvasom...

Étlap - Jelovnik

Étlap - Jelovnik

2018. június 18. - 2018. június 22. Étlap - Jelovnik

Tovább olvasom...

Időjárási tájékoztatás

Időjárási tájékoztatás

OMSZ meteorológiai előrejelzés

Várható időjárás szerda estig:

Magas nedvességtartalmú, labilis állapotú levegő található a Kárpát-medence fölött, eközben egy gyenge hidegfront is hatással lesz időjárásunkra.
A modellszámítások szerint kedd késő délután (hozzávetőlegesen 4-5 óra tájban) délnyugat felől zivatarrendszer érkezése/kialakulása várható a Dunántúlon. A heves zivatarok elsődleges kísérőjelensége a viharos szél lesz, akár 80-90 km/h-t elérő vagy meghaladó széllökésekkel. Tipikus narancs heves zivataros helyzet, ugyanakkor mintegy 10-20% eséllyel piros fokozat kiadása is szükségessé válhat. Az esetleges piros fokozat csak akkor kerülne kiadásra, amennyiben a széladatokban több mérőállomáson tapasztalnánk 100 km/h-t meghaladó lökéseket.
Éjszaka a zivatarzóna hevességéből veszítve kelet felé halad tovább, ezért az ország jelentős részében jelentkezhet zivatartevékenység. Az idő előrehaladtával a széllökések helyett a felhőszakadás kerül előtérbe, különösen a keleti, északkeleti tájakon.
Szerdán napi menettel alakulnak ki újabb zivatarok, ekkor a zivatarok elsődleges kísérőjelensége már a felhőszakadás lesz. A nagy légköri nedvességtartalom, és az ismétlődő zivatarok eredményeként egy-egy gócban akár 50 mm-t meghaladó csapadék is hullhat. Mindazonáltal nagy területen várható zápor vagy zivatar, így a csapadék összege akár országos átlagban is meghaladhatja a 10 mm-t.
 

Tovább olvasom...

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/