NBER-KP-1-2021/1-000416

Önkormányzat / Hrvatska samouprava - Horvát Nemzetiségi Önkormányzat

„Nemzetiségi célú beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek 2021. évi költségvetési támogatása” (NBER-KP-1-2021) című felhívásra/pályázati kiírásra, NBER-KP-1-2021/1-000416 azonosítószámon, Kulturált kultúra címmel benyújtott támogatási igényre vonatkozó támogatási döntés alapján, a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Szentpéterfa 750 000 Ft, azaz hétszázötvenezer forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A szentpéterfai közösségi színtér épületének régebbi fele egy több, mint 30 éve épült színházterem, ahol a hátsó helyiség, öltözők, próbatermek elsősorban a helyi amatőr színészek, népzenészek, néptáncosok, valamint a meghívott előadók által használtak. Ahhoz, hogy ezek a terek is megújuljanak szükséges a wck, tusolók, kézmosók, nyílászárók felújítása, így is biztosítva a kulturált használatot, hogy az előadások minden aspektusból sikeresek tudjanak lenni.
A felújítási munka felmérésekor merült fel az ütemezés fontossága, hiszen az építőiparban tapasztalható árdrágulás és szakemberhiány veszélyeztette a pályázat sikeres megvalósulását. A nyílászárók felújítása volt az első ezek között, amelyhez helyi, szentpéterfai mesteremberek szaktudására volt szükség. A több, mint 30 éves, nagyon rossz állapotban lévő nyílászárók felújítása az első nagy lépése ennek. Remélhetőleg a 2022-es évben sikerül folytatni a vizesblokkok és a burkolatok felújításával a megkezdett nagyszabású és nagyon fontos munkát, hogy Szentpéterfa határon innen és túl is híres kulturális élete méltóbb környezetben tudjon fejlődni és vírulni.

 


Legfrissebb híreinkTovább a hírekhez...

Hogyan segít az ügyelet?

Hogyan segít az ügyelet?

https://www.mentok.hu/ugyelet/

Tovább olvasom...

Meghívó - Pozivnica

Meghívó - Pozivnica

Szentpéterfa Községi Önkormányzat képviselő-testülete és a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat közmeghallgatása...

Općina i Hrvatska samouprava Petrovoga Sela Vas srdačno poziva u kulturni dom na otprtu sjednicu...
 

Tovább olvasom...

Mikulás várás - Čekanje Mikule

Mikulás várás - Čekanje Mikule

Čekajmo skupa Mikulu! - Várjuk együtt a Mikulást!
 

Tovább olvasom...

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 

 

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/