Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020

2019.10.18.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020

Szentpéterfa Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.
A pályázat beadása elektronikus rendszerben történik, a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.
A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt - a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.
A pályázat rögzítése és az önkormányzathoz történő benyújtása 2019. november 5. napjáig lehetséges, az önkormányzathoz való benyújtás javasolt személyesen az ügyfélyfélszolgálati időben: hétfőn, kedd, szerda 08.00 - 16.00 óráig, csütörtökön 08.00 - 12.00 óráig és pénteken 8.00 - 12.00 óráig.
A részletes „A” típusú és „B” típusú pályázati kiírás az alábbi linkekre kattintva érhető el:
www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica/

bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020
Letölthető dokumentumok:

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 

 

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/