Bentlakásos au-pair-t / babysittert keresünk családunkhoz Amerikába

Bentlakásos au-pair-t / babysittert keresünk családunkhoz Amerikába

Három kis gyermekünk mellé (11, 6 és 4 évesek) keresünk au - pairt 2017. augusztusi kezdéssel. A munkaidő heti 45 óra, amiben a feladat a gyerekek játékos fejlesztése, iskolába vitele közös mozgás valamint könnyű házimunka. Kiegyensúlyozott, vidám család vagyunk, szeretünk időt tölteni a gyerekekkel, kirándulni, barátokkal találkozni, beszélgetni. Az USA-ban a Sziklás Hegység lábánál élünk kertvárosi, nyugodt környezetben. Ha szereted a bicajozást, gyönyörű vidéken túrázást, síelést, és ugyanakkor lehetőséget akarsz, hogy belemerülhess a közeli nagyváros lüktetésébe is, ez a hely neked való.
Egy mosolygós, türelmes, energiával teli, maximum 25 éves lányt keresünk, aki szívesen játszik és szeretettel fordul a gyerekekhez. Fontos, hogy érett gondolkodású, felelősségteljes, pozitív személyiségű és mindenekelőtt tisztességes legyél. Szükséged lesz jó kommunikációs készségre, legalább közepfokú angolra, jogosítványra és humorérzékre. Óvónői vagy tanítói/tanári képzettség nem követelmény, de előny. Szeretnénk, ha a gyerekek életkorának megfelelő készség- és kreativitásfejlesztő gyakorlatok kiválasztását és rendszeres, közös végzését egyik kedvenc feladatodnak tekintenéd.

Legalább 12, ideális esetben 24 hónapos elkötelezettséget kérünk. Ha szeretnél részidőben vagy 'levelezőn' egyetemre ill. főiskolára járni, vagy az angolodat iskolában (is) magasabb szintre fejleszteni, ezt a munkaidő rugalmas beosztásával támogatni tudjuk. A vízumodat ill. au pair munkára jogosító munkavállalási engedélyt egy akkreditált ügynökségen keresztül intézzük. Miután kiválasztásra kerültél, alkalmad lesz az előző au pair-ünkkel(is) elbeszélgetni.

Ha úgy érzed, hogy ez egy Neked való lehetőség, kérjük küldd el a részletes bemutatkozásodat - amiből az igazi és nem a kirakati énedet ismerhetjük meg. Szívesen olvasnánk a motivációs leveledet, amiben elmeséled, hogy miért leszel a gyerekek számára kiváló példakép, tanító, és a legjobb babysitter. Kérjük, ezeket fényképpel, telefonszámmal erre az emailre küldd:
x-aupair-sa-2017@standontop.com. Hamarosan dönteni szeretnénk, amint a megfelelő jelöltet megtaláltuk, ezért kérjük minél hamarabb küldd el a jelentkezésedet.

Ha ismersz valakit aki szerinted illene hozzánk, megköszönnénk, ha tennél neki (és nekünk) egy szívességet: oszd meg velük ezt a hirdetést!
 

Bentlakásos au-pair-t / babysittert keresünk családunkhoz Amerikába

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 

 

 

 

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/