Az egészségügyi ellátás új rendjéről

2020.05.05.

FELHÍVÁS!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az egészségügyi ellátás új rendjéről rendelkezett, mely 2020.05.04-től hatályos szabályozást tartalmaz. Ennek értelmében kérem az alábbiak betartását:

Személyes találkozással járó vizsgálatokat előzetes telefonos konzultációhoz kell kötni. Orvos-beteg találkozás előjegyzés alapján történik.
Kérem, hogy 8.00 – 16.00 óra között a 06 70 941 9101 telefonszámon hívjanak, vagy panaszaikat írják meg a dr.laszlo.eszter@gmail.com email címre. Sürgős esetben szintén telefonon hívjanak.
Rendelőbe érkezéskor minden esetben kötelező maszkot viselni, a kihelyezett kézfertőtlenítőszerrel kérjük a kezek fertőtleníteni.
Kérem, adminisztratív ügyek intézése (igazolások kiadása, keresőképtelen állomány igazolása, szociális ellátáshoz szükséges dokumentumok, útiköltség térítés nyomtatvány kiállítása) miatt ne jöjjenek a rendelőbe. Kéréseiket 5 munkanapon belül teljesítjük.
A rendszeresen szedett gyógyszerek felírása miatt se jöjjenek a rendelőbe, elektronikus receptet írunk, ezeket a gyógyszertárban a beteg tajszámának közlésével bárki kiválthatja.
A kéréseiket telefonon, sms-ben, egyéb közösségi média felületeken vagy a kihelyezett postaládákba, gyűjtőládákba bedobva juttathatják el hozzánk. Simon Andrea, körzeti ápolónő 8.00 – 15.00 óra között a 06 70 317 2436 telefonszámon elérhető. Az ápolónő igény szerint a gyógyszerek kiváltásáról is gondoskodik, ezt minden esetben jelezzék, az átvétel módját is egyeztessék.

E rendelkezések visszavonásig érvényesek.
Együttműködésüket mindannyiunk érdekében köszönjük.


Dr. László Eszter
az Önök háziorvosa
 

Az egészségügyi ellátás új rendjéről

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

 

 

 
 

Kapcsolat - Kontakt

00-36-30-1909780

 

kultura@szentpeterfa.hu

polgarmester@szentpeterfa.hu

 

http://panter.hu/

http://mcc.croatica.hu/

 

http://pinkanab.bfh.hu/